LCHF Trollet

Äntligen Roland Cedermark
 
Ja, lite ironi är det;) Ska ner till Nynäs och ta med mormor till Balder där han spelar... Mormor kommer tycka det är mysigt så allt bra=))
Micke är snäll och följer med... På eftermiddagen blir det lite jogging, räkningar och deklaration... Men först "kvartssamtal" i Biologin...
 
Prov i Naturkunskapen igår... gick nog helt ok tror jag. Träffade Ellinor på Medis en stund, sen kom mamma... blev lite vin och lite cider... Älska dessa soliga dagar... Micke jobbade kväll på Djurönäset
 
Imorgon fyller mamma år, blir en sväng till Nynäs igen... får hälsa på farmor då...haha... Ev. åker vi till Mange på kvällen... Skola först så klart! Micke jobbar lunch på bryggan.
 
Torsdag väntar heldagsjobb på Ulla
 
Fredag är det ingen skola och inget jobb... Micke jobbar kväll på bryggan.
 
Lördag är det sorunda som gäller, lillebror har 40-års kalas...
 
Söndag är bara ledig för både Micke och mej=))
 
Det är en ganska härlig vecka som väntar... Måste ta tag i rökandet... blir lite mycket med soliga härliga dagar ute och vin... Vecka ett - steg ett: vänta en timme på morgonen innan första cigg och MAX ett paket/dag... kan ju låta mycket men... ;)
 
Mår som man ska en söndag...
 
Tackar Seaside mc för en härlig kväll!! 
 
Jobba hela dagen står på schemat, man kan hoppas på ute så man får lite luft... Alvedon och Resorb är underskattat;) Micke går på fotboll
 
Var duktig igår och sprang lite... känndes bra även om orken inte riktigt är där ännu. Lunch på Dollys med Micke och sen tåget till Nynäs. Besök hos farmor och betala hennes räkningar. Party på Seaside mc och sista tåget hem=))
4.11km på 35 minuter...
 
Imorgon är det prov i Naturkunskapen... Evolution... blir nog bra ska ni se... Ledig sen så blir sova lite middag och sen sola?? ;)