LCHF Trollet

Magdalena Ribbing
En ikon har gått ur tiden
Man måste ju inte gilla allt hon sa för att snabbt se att hon hade koll på vett och etikett
Jag har serverat Magdalena flertalet gånger och det var ju alltid lite nervöst även om hon var väldigt trevlig
Magdalena Ribbing i juni 2012.
Bilden lånad på wikipedia
 
Magdalena var född 1940 och var således 77 år gamal
Hon föddes i Oscars församling på Östermalm och var adlig,
Journalist, författare och föreläsare
Hon har fått flertalet priser och utmärkelser, bla "begriplighetspriset" 2011
Runt 30 böcker är hon upphov till och hon har synts mycket i både tidningar och TV
Vila i frid Margareta
Skördefest på The Winery Hotel
 
 
Gick bra på jobbet på torsdag kväll, fick en del gjort i pluggväg, mycket skönt
Kom hem i bra tid men ganska trött så det blev sängen ganska omgående
 
 
Hjärt- lungräddning, en kurs på två timmar där vi verkligen fick testa (på dockor tack och lov, haha).
Även hjärtstartare gicks igenom.
Ett litet certifikat på avklarad utbildning så nu ska vi kunna... hmm, nåja...
Vitalparametrar workshop... blodtryck övades att läsa av, mina fingrar domnade bort... LOL!!
 
 
Ett snabbt glas vin med klasskamraterna innan färd ut till Solna och The Winery Hotel
Där bjöds på vin och chark, yoga och rundvandring bland vintunnor och ståltankar
Dom får ett ton druvor från sin gård i Toscana och gör sitt eget vin, riktigt bra!
Sinnes yoga stod på programmet för dom som ville, riktigt skönt även om man fattar hur stel man är...
 
 
Blev bjudna på middag hos Pär (supergod kyckling med chevrelasagne, ja, jag fuskade lite) med tillhörande goda drycker och sällskap.
Så himla härlig kväll, tack alla inblandade.
 
 
Idag och imorgon är det jobb som står på schemat, jag hoppas få riktigt mycket plugg avklarat...
Önskar Er en magisk helg!
 
 
170927 28
Onsdag
Pulled pork med coleslaw på Bodarna på Medis
 
Buffé hos Eva med ägg och ost
 
Kycklingröra med liiite potatisgratäng bjöds på nattkröken, forfarande hos Eva
 
Torsdag
Ost- och baconomelette by Micke 
 
Korvstroganoff på jobbet,  det var jätte gott så jag åt två gånger