LCHF Trollet

Påskafton idag då
Jobbar hela dan, Micke jobbar först i Garderoben och går sen upp till soliden för ett nattpass.
 
Körde svärmor och svärfar till Sollenkroka igår. Gick fint, hann till jobbet i tid. Riktigt mycket folk som ville ut på öarna, kom 2 långbussar från stan som var fullpackade=)). Fick nån köttbit och oststås till frukost, Anka och stekfläsk till lunch och kött o bea till nattamat, mycket gott!!  Hade en mysig dag i nya matsalen. Micke hämtade bilen och körde runt en stund, gick bra säger han=)) (ganska nytt körkort;)
Lite så här såg det ut vid båten...
 
Nynäs/Sorunda på dan imorgon, skriva lista till Micke så han kan åka och handla...Jobba kväll... laga lite mat under natten... sen blir det Sälen!!
 
 
Glad Påsk!
Hoppas alla får en härlig påsk! Solen skiner och dagarna är liiite varma=)). Om en dryg timme kommer svärmor och svärfar, ska skjutsa dom till landet och låna bilen. Jobb hela dan står sen på schemat. Micke jobbar brunch på Källhagen och hämtar bilen sen för o köra lite (lääänge sen han körde)
 
Jobbade hela dan i Garderoben igår. Fick kycklingwok till frukost, mycket gott. Stekt fläsk till lunch. ICA sallad till middag och laxsmörgås (utan bröd för mej så klart) till natta mat. Fick även i mej en bar och lite jordnötter.
När det börjar se ut så här får jag snart gå hem;)
 
Jobb hela dagen även i morgon, skulle behöva fixa lite inför Sälen, men men...
 
Söndag ska jag försöka hinna till mormor, farmor och Maja... samt göra köttfärsjanson...  handla...=))
Bra födelsedag!
 
Startade dagen med lite jogging. Soliga sidan på sjön och tillbaka. 4.6km 41min... nä, springer inte hela ännu... Hem, dusch - tåget till Nynäs för påsklunch med mormor. Jättefint hade dom gjort och riktigt mycket folk, kul!!
Fick skjuts av morbror till Medis där jag och mamma tog ett par glas vin i solen, första ute!! När solen försvann gick vi till Melanders i saluhallen och åt middag, Hälleflundra med champgnesås och lite mera vin så klart=))
På vägen hem gick jag via ICA och köpte grooks dipp och 10 bitar smågodis;)
Fina mormor
morbror, mamma, påskkärring, moster och underhållning
Hälleflundra med champagnesås
 
 Idag sitter jag i Garderben hela dan, Micke jobbar Brunch på Källhagen och kommer förbi en sväng.
 
Morgondagen var ju planerad till Nynäs/Sorunda efter jag skjutsat svärmor och svärfar till landet men fick jobb så det får bli på söndag på dan...
 
Lördag jobb hela dan, Söndag kväll