LCHF Trollet

Solen kommer imorgon...
Gårdagen blev en promenad upp på strippen när solen nästan kom... vände och gick till strandrestaurangen... då kom regnet... häpp!
Micke gick på fotboll och jag gick hem och bloggade lite... mötte upp Micke... promenad till gamla stan för mat och dryck... finns mycket liveband... det är dyrt att ha semester  regn;)
 
 
Fotboll!!
 
Rockbar...
 
Idag funderar vi på att ta en buss till en närliggande by... för att se nåt annat...
 
Imorgon ska solen komma och det hoppas vi hårt på!
 
Micke lägger upp en tävling på sin blogg under dagen...
Kräktes i en buske...
 
Solen kom igår!! Mycket härligt. Våran strand var rödflaggad så vi promenerade åter mot gamla stan där vi längst bort hittade en gulflaggad. Solning och läsning en stund, Micke badade (jag kände mej lite matt). Gick upp och tog en eftermiddagsöl när någon pumpade min mage med luft... trodde på riktigt att den skulle spricka, inget gick att göra för att "få ut luften". Gick hemmåt men blev bara värre... halvvägs kräktes jag i en buske... mysigt... kastade mej  i sängen när jag kom hem och sov några timmar. Micke lagade mat och jag mådde bättre, mycket skönt... läste ett par timmar och la mej sen att sova. Idag är det bra igen...
 
 
Ska vara moln och regn hela dan idag sägs det så vi får hitta på nåt annat än stranden...
Men var f-n är solen??
Promenerade till gamla stan igår, blev många stopp då det stundtals regnade bra... Väl där vräkte regnet ner, hittade en pub med några glada killar från Wales haha... Solen tittade fram en kort stund runt kl 6... suck... fick mat och massa  mera dryck. Tog tåget hem och tog några stop till på vägen. Avslutade på Wild &CO där det fanns coverband, Michael Jackson kopia och flair artist... blev ett par gin tonic=))
 
Så här fina var mina vita skor efter regnpromenaden... ett par mindre hem...
 
 
Glatt firande av 50-åring...
 
Nu är klockan tio och jag väntar på solen som ska komma vid ett... håll en tumme är ni söta!! Planen är att ligga på stranden och läsa bok... men kommer solen inte blir det kanske en tur med hop on hop off bussen?? Vi får se...
 
Tog en bild innan vi gick igår...