LCHF Trollet

Ångbåtsbryggan
Vilket härligt ställe! Gick dit igår efter jobbet och tog ett glas rose med Eva B. Där kan man verkligen tänka sej sitta ett par kvällar i sommar;)
Blir fler bilder en dag när det är ljust;)
 
Jobbade lunch ute med ett ganska behagligt väder, gick in och var lite "extra hov" på kvällen. 
 
Idag blir det gant rea, ska möta Nina om en halvtimme på Medis... Kö och frukost ett par timmar och sen shopping... blir mat och vin efter=))
 
Lördag och söndag jobbar jag hela dan på Ulla, Mia kommer på söndag... ska bli regn så kanske hinner jag möta henne vid tåget...
Jävla skitväder!!
När kommer sommaren?? En dag sol... DET RÄCKER INTE!! Suck... blev backup till hovet idag då Peter var sjuk, ganska kul, jobbade med Linda=)) Fick en mycket underlig gryta till frukost... "allt i kylen" hette den... så där... lunchen minns jag faktiskt inte men nattamaten var god, kotlett med smör=)) 
Ja tack!
 
Heldag på Ulla imorgon igen, det ryktas om sol och 16 grader... kan ju lura någon att sitta ute kanske...
Hoppas!!
 
Fredag Gant rea... ser jag fram emot... ett glas vin med Nina efter, känns helt ok!!
Blir nog ingen klocka... men man vet aldrig;)
 
Lördag & söndag heldag Ulla och på söndag kommer Mia=)
Ha ha, chefen;)
Klart!!
Det var roligt faktiskt!! Hur mycket folk som  helst... 2 band på lastbilsflak efter vägen... lite vatten... uppvärmning med friskis och svettis... stretching med Blossom... haha... picknic korg fick man oxå=)) Och goodiebag (den får jag visa imorgon)... sprang på 37.02 och är mycket nöjd=))
Började dagen på medis, lunch med micke på Medis kök &bar - en ceasarsallad. Städade kök och matalkov, bytte vinterkläder mot sommarkläder på vinden. Tog en grillad bamse korv på väg ut till Frescati. Blev grytan jag gjorde häromdagen till kvällsmat.
 
Redo!!
Lite mys=)) Bäst i gruppen sprang på 21!!
 
Idag och imorgon är det jobb på Ulla hela dan.
 
Fredag Gantrea=))
 
Lördag & Söndag Ulla hela dan... Mia Kommer=))