LCHF Trollet

Äggröra
 
Men det kan nog funka, fixade äggröra innan jag åkte till Nynäs...
 
så enkelt snabbt och gott, hade dock bara 5 ägg så det blev inte så mycket (det var till Micke också)
 
Jag värmer pannan, hyvlar i ett par skivor smör (osthyvel), knäcker i äggen och rör med ballongvisp. När den är nästan klar stänger jag av värmen och lägger i vad jag ska ha, idag riven pecorino... Det blev lite Eriks curry/limedressing på idag oxå=)
Grattis Mormor!!
 
Åker ner till Nynäs om en liten stund för att fira mormor som fyller år. Ska se om det blir en sväng till farmor sen oxå... Ledig hela dan, Micke ska på fotboll... Vi får se vad som händer helt enkelt.
 
Igår åkte jag mest tåg;) Tog en promenad ner till stan för inköp av stegräknare till Mia och Toggan (vi ska ha en veckotävling... Haha...) Satt en stund hos Mia på Tvåkanten. Fick äggröra och bacon av Toggan. Åt kyckling och coleslaw på tåget som jag köpt på konsum. Slängde ihop en hamburgare när jag kom hem.
 
Är ledig även imorgon, då ska jag tvätta! Kankse gör jag ett långkok oxå??
 
Vad ska jag äta??
 
Det blir så tråkigt och enformigt... detta är frågor och påståenden jag får ofta så jag tänkte att jag kan göra ett litet inlägg när jag faktiskt fixar mat hemma, kanske kan det även få mej att äta hemma oftare;) Tänk på att alla måltider kan användas som frukost lunch och middag precis som man känner för... ät när du är hungrig och det du är hungrig på... inte efter klockan...
 
Idag när jag klev av tåget från Göteborg var jag hungrig. Hade 2 ICA burgare i frysen så det blev hamburgare med västerbottenost, bacon, ägg och majonäs blandat med lite erics currydressing... mums!!
 
Snabbt, enkelt och gott... som det mesta jag lagar;)