LCHF Trollet

Jag ska måla hela världen lilla mamma...
Stort grattis till mamma idag... och kungen så klart=)) Åker mot nynäs om ett par timmar för besök hos mormor och farmor innan det blir grill (?) hos mamma. Ska försöka hinna röja lite hemma först.
 Bild lånad från fb
 
Blev ingen träning igår, men vi shoppade nya jobbjeans till micke, nya assietter och lite krafs=)) Tvättade i alla fall;) Solen sken men blåste massor... tog ett par cider och delade på en ceasarsallad på medis... var i nya hornstull och tittade, blev en cider även här.
Mat: Micke fixade stekt ägg med ost och bacon till frukost. En halv ceasarsallad på medis (mycket god!) och "egna" ribbs med coleslaw när vi kom hem.
 
 File:CaesarSalad3.jpg
Bild lånad från wikipedia
 
Imorgon ska jag jobba på Villa Källhagen för Micke, brunch... har varit där ett par gånger förut men känns nytt... Måste bli träning efter!
bild från google
 
Torsdag blir det kvällsjobb på fjäderholmarna, det är första gången=) Träna!
ligger lite vackert... bild från google
 
Fredag är jag ledig och funderar på att åka och gratta lillebror som fyller på lördag. Träna först!
 lillebrors bild på fb
 
Lördag jobbar jag kväll på Gyldene Freden (också första gången... haha) Träna om jag missar ngn av de andra dagarna...
bild google
 
Söndag går jag på viskväll med Cornelis sällskapet kanske... Här finns oxå utrymme för träning...
På södra teatern
Tourn
Har precis anmält mej till tourn, en sida där man kan få spons och annat kul till bloggen. Någon som testat?? Återkommer såklart med mer info när jag har=)
Sol men riktigt kallt...
var det igår... inte alls skönt och därmed väldigt lite folk på uteserveringen. Vi stängde vid fyra. En annan tjej ville dock gå hem så jag tog en station inne på kvällen.
Mat: frukost på Ulla blev thaikyckling med gurka och cfsås... jättegott!! På eftermiddagen fick vi köttbullar, jag åt cheddarost till=) Fick jättegod räkröra till nattamat, men jag var inte hungrig så jag tog bara ett par skedar.
Ser ju tokhärligt ut, men var kallt!!
 
Äntligen ny tidtabell=))
 
Idag strålar solen utanför fönstret men det ska inte bli så varmt idag heller. Ska shoppa, träna och tvätta, japp, ledig!
 
Tisdag - Valborg - fyller mamma år, jag är ledig och åker till nynäs på dan... mormor/farmor och sen lite vin och mys med mor.
 
Onsdag ska jag jobba brunch på Källhagen för Micke som kör sitt första pass på fjäderholmarna. Träning sen.
 
Torsdag ledig, träna
 
Fredag ledig, träna, hälsa på lillebror??
 
Lördag fyller lillebror år, men jag jobbar på Gyllene Freden.
 
Söndag har Cornelis sällskapet viskväll, träna
 
Ser ut som lite jobb, men det brukar hinna ändras innan veckan är slut;) Jobbade bra veckan som gick. Maten var bra, träningen var så där och "timmen utan rökning" gick över förväntan...
 
Grönan öppnade i helgen
Det är frågan.... vågar du?? Inte egentligen, men måste nog;)