LCHF Trollet

Matpaus
Tror det är 3 från vårat gäng som åkt redan, men Jag Micke Mia Toggan Calle och Mage är kvar=)) Jag ligger på startstack och har spelat aldeles för lite... tror jag ska gå och ta mej en gin tonic;) Hihi... Tummarna verkar funka så fortsätt hålla dom=))
 
Fått fin hoodie =)
Våra fina reseledare!! (en sån hoodie!!)
Nu har vi anlänt=)
 
Anlände hotellet vid 2 halv 3, köpte lite mat, tog en cider och en sväng mot stan. Göteborgarna skulle komma vid 6 men deras plan gick sönder i Köpenhamn så vid 9 halv tio var dom här. Babblade, fixade platskorten för pokern idag och drack massa cider=)) Härlig start på semester;)
Flygresan gick bra (för oss)
 
Idag blir det då poker... någonstans 350-400 spelare blir det, massa tummar behöver jag idag, ska bli så kul!! Tror vi är 45 startande svenskar från Toggan pokertravel...
Cover Photo
 
Morgondagen är svår att sia om då man inte vet om man spelar, men  men... Sandra, Mias syster kommer i alla fall imorgon kväll!
På väg mot Dublin!
Sitter på Arlanda och väntar på flyget mot Dublin, riktigt skitväder så vi hoppas på "inte sämre";) Planet går om en dryg timme, Mickes pappa skjutsade oss hit och allt flöt på så då blir man tidig=))
 
Gårdagen var inge rolig... lite trött efter personalfest... haha, låg  soffan hela dan...
 
Imorgon börjar pokern, ska bli så roligt, ni glömmer väl inte hålla en tumme;)
 
Kort inlägg idag, men men... ha en härlig helg=))