LCHF Trollet

Ännu en tripp till Nynäs och hamnfesten
 
Dagen började med lite regn kan man säga... hagel och en åskskur som hette duga, tror alla larmade bilar gick igång=)) Det blev mycket kortvarigt dock och sen sken solen åter. Som omväxling köpte jag mej en coleslaw sallad med kyckling som frukost på tåget;) Hälsade på mormor en stund, mysigt... Promenerade ner till hamnen och njöt av solen. Lite senare kom moster, Olle och Frida (som nyss kommit hem från ett halvårs plugg i Australien) och mamma. Vi drack lite vin, åt lite mat (kycklingklubbor och coleslaw till mej) och lyssnade på musik. Tog ett varv och hittade lillebrors granne som trubadurade på Flötet, fick ju bli lite mera vin=)) Tog tolv tåget hem... somnade på soffan, vaknade halv 4, la mej i sängen och sov till halv tolv!! Länge sen... haha
 
En liten åskskur...
 
Soligt och härligt på hamnfesten
 
Perra längst bort är doa flicka=))
 
Frida och moster
 
Massa olika tält, dessa hade bäst vin och bubbelvatten utan smak=))
 
Var tvungen...
 
Kanske inte bästa bilden men grannen (till lillebror) måste vara med!! 
 
Idag måste jag röja hemma, kommer inte fram;)
 
Imorgon åker vi till landet och Mickes föräldrar, mycket mycket mysigt!!
Hamnfest i Nynäshamn
 
Riktigt mycket folk och kanonväder!! Banden var väl så där, men vi hittade en ok trubadrur på Glade Kocken där vi åt en mixgrilltallrik. Satt en stund med mamma Ove och några till... var borta på "smaka på nynäsområdet"... mysig tillställning... åt ribbs och helstegt gårdsgris från Nilssons kött och strimlat fläskkött med tzatsiki från Tammys. Såg mycket lite folk jag kände igen... men det är ju några år sen jag flyttade;) Började dagen med frukst på tåget ner (coleslaw och kyckling från Hemköps salladsbar) mot Nynäs och Nicksta. Vi solade ett par timmar, tog ett dopp och sen ett glas vin på campingen. Fyndade skor på Allins som lägger ner (sista dan idag) till både mej och Micke.
 
Nickstabadet med camping
 
Trubadru på Glade Kocken
 
Kul vinglas... haha...
 
Idag jobbar Micke, jag tar en sväng till Nynäs igen... mormor farmor och en liten tur på hamnfesten...
 
Imorgon tror jag att jag ska mysa med Eva W... länge sen igen;)
Lata dagar=)
Blev ingen tvätt och inget röj igår... Bloggade en stund och gick sen ner till Eriksdalsbadet några timmar. Låg i solen och läste bok, tog ett dopp i poolen som var svalkande men inte kall. Köpte med med en coleslaw sallad från Hemköp, mycket mycket härligt! Mamma ringde lagom när  jag kom hem så vi tog ett par glas vin på Melanders Medis och delade på en räksallad, ganska härligt! Micke slutade tidigt och mötte upp mej på väg hem.
 
Fler än jag som ville ligga vid poolen igår;)
 
Melandes Medis i väntan på mor
 
Delade en räksallad, dom är verkligen goda och stoora=))
 
 
Idag åker vi ner till Nynäs, solar och badar på Nicksta en stund för att sen ta oss ner till hamnfesten där vi hoppas träffa lite folk för mat och vin=)
 
Imorgon jobbar Micke igen och jag tar nog en ny sväng till Nynäs, då blir det mormor och farmor och sen hamnfest...