LCHF Trollet

Grattis Mia!
Som fyller år idag=)) Är på väg mot Göteborg på ett försenat tåg. Ska ner och "passa" barnen i helgen och har med med Micke och Andrea. Myyys ska vi ha! Ikväll blir det lite mat på Halta Lotta med lite firande av Mia
 
 
Imorgon går Isabella och Alexander i skolan på dan, jag hoppas lite att dom vill gå med mej till graven sen (Doris), men vi får se... Lördag på dan får vi hitta på nåt, men kvällen är väl Mello gissar jag... På söndag åker vi hem... Tänk så kort en helg är!
 
Har inte bloggat på ett par dar, men har inte hänt mycket... Var hos farmor igår och fixade hennes fötter... Åt lunch med Eva W i tisdags... typ??
 
Önskar er alla en fantastisk helg, för det ska jag ha!!
                                                                                     Ni får gärna hålla tumme för sol i helgen=))
 
 
 
 
Matdagbok februari 27 2013
Blev pannkakor till frukost, höll mej mätt på 2!! st till sju på kvällen... då blev det pannbiff med gräddsås och lite ost;) Går ganska bra nu, efter helgen blir det start på riktigt med joggingen för nu är kortet fixat;)
 
Motion: ingen
Matdagbok februari 26 2013
Bättre dag!! Käkade lunch med Eva W på kontoret, grillad kyckling med fetaostsallad och coleslaw, gott.
Stekte fläskschnitzel hemma och gjorde egen coleslaw ett litet kryddsmör till detta. Nattamat blev lchfpannkaka, dom är jättegoda och mättande=)) Hamnar nog över fem, men inte högt...
 
 
Motion: Promenad från Ryttarstadion till Pontus och sen hem