LCHF Trollet

Berlin
Sitter pa en allman dator i receptionen pa hotellet sa det blir inga bilder... far köra bildbomb när jag kommer hem=). Ä och Ö finns men inte "A"... haha Resan gick bra, somnade ovaggad när planet lyfte och vaknade när vi tog mark, mycket skönt... Det var 12 grader, snalblast och stora regnchanser (inget regn kom dock) vilket var mindre skönt... ingen tjocktröja med... incheck var inte förrän kl tre sa vi fick shoppa en stund... och dricka lite öl;) Munkjacka till Micke, 2 blusar till mej... At "frukost" pa en riktig turistfälla, men dom hade bra äggröra med bacon! Sov en timme pa eftermiddagen och sen blev det "champagne" pa Tommy och Barbros rum innan middagen som intogs pa en Braziliansk köttrestaurang... gott som tusan!! Jag, Micke, Tommy, Barbro och Kenneth tog en öl pa vägen hem medans Jenny och barnen gick hem. Vi har det ganska härligt, idag skiner solen och vi ska ta en battur, kolla muren och checkpoint charlie;) Lite öl och god mat kan det oxa tänkas bli... Höres!! Kram
Inger Rozén

Hej!
Det är fint i Berlin.Var där med folkhögskolan,9 år sedan.
Vi åkte egen hyrd buss och besåg alla sedvärdheter.Bla.museumet där Anne Franks dagbog finns bevarad.
Och det hemska koncentrationslägret.
Kram,Inger

emma

SV; jo, det är precis så jag menar :) För så länge man vet hur man uppför sig så är allt lugnt! Jodå, jag tycker arbetserfarenhet är bra och att alla borde sommarjobba någon gång när de är unga :) Kram!

felicia

hej nu har jag frågestund! ställ en fråga eller fler och få en länkning!:D http://feliciagustavssons.blogg.se/2013/june/fragestund.html#post-comments klicka på länken för att komma direkt till frågestunden!

Erica

Låter nice med Berlin! :-)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Låter som ni har det bra ändå trots den oväntade kylan. Ha det nu fortsatt bra så ser vi fram emot bilderna när du kommer hem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress